Місце злочину під Одесою. Джерело: Нацполіція

Загрожує довічне ув’язнення: під Одесою чоловік кинув гранату в гараж із людьми (фото)

У суботу, 31 серпня, неподалік від Одеси поліція затримала чоловіка, який кинув гранату в приміщення з людьми. За цей вчинок йому загрожує довічне позбавлення волі.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Одещини. Там зазначили, що подія сталася сьогодні близько четвертої години в одному з населених пунктів Великодолинської громади.

Поліцейські встановили, що 41-річний місцевий мешканець перебував у нетверезому стані та прийшов у гараж до знайомого, кинувши гранату в людей.

Внаслідок вибуху відомо про трьох постраждалих, всіх їх госпіталізували. Наразі з'ясовують мотив злочину. У поліції додали, що під час розшукових заходів знайти правопорушника допоміг службовий собака.

"Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру в закінченому замаху на вбивство декількох осіб. Згідно з пунктом 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує довічне ув’язнення", — йдеться у повідомленні.

Крім того, слідчі відкрили провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами). Після експертизи уламків вибухового пристрою розв’язуватимуть питання щодо повідомлення підозри чоловіку у скоєнні й цього злочину. Станом на зараз слідство триває.

Нагадаємо, що 14 серпня у столичному кафе підірвали гранату. Внаслідок інциденту в Києві, на щастя, ніхто не постраждав.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 31.08.2024 19:14