Фрагмент підриву гранат. Скріншот із відео

Закарпатський депутат-підривник прийшов до тями у лікарні: його допитує поліція

У суботу, 16 грудня, депутат-підривник із Закарпаття Сергій Батрин прийшов до тями в лікарні. Його допитує поліція, палату охороняють.

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола у своїх соціальних мережах.

"Наскільки мене стало відомо з джерел, Сергій Батрин, попри численні поранення та важкий стан, уже прийшов до свідомості у Свалявській лікарні", — зазначив він.

За словами журналіста, зараз із ним проводять слідчі дії правоохоронці, а його палату від самосуду родичів поранених у сільраді села Керецьки охороняє поліція.

Віталій Глагола також оприлюднив фотографію одного з постраждалих внаслідок вчорашньої події.

Джерело: Telegram-канал журналіста Віталія Глаголи

Джерело: Telegram-канал журналіста Віталія Глаголи

Нагадаємо, що на Закарпатті 15 грудня в будівлі Керецьківської сільської ради Хустського району депутат першого скликання від партії "Слуга народу" підірвав три бойові гранати. Чоловік є депутатом цієї ж сільради. Його звуть Сергій Батрин. Під час засідання він підірвав в приміщенні три гранати "РГД".

У поліції уточнили, що відкрили одразу два кримінальні провадження у цій справі. Правоохоронці розглядатимуть версію необережного поводження зі зброєю та теракт Унаслідок підриву гранат у приміщенні Керецьківської сільської ради поранення отримали 26 людей. З них шестеро — перебували у важкому стані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.12.2023 15:51