Запали до снарядів у печі: Джерело: поліція Київщини

Залишок від агресорів: на Київщині виявили запали до снарядів у печі (фото)

Небезпечну знахідку виявили в себе вдома мешканці Макарівської громади Київської області. Під час ремонту печі вони знайшли в ній запали до снарядів.

Про це повідомив Telegram-канал "Поліція на Київщині". Громадяни одразу викликали Державну службу з надзвичайних ситуацій і Національну поліцію.

"Поліцейські Київщини на місці встановили, що в печі перебувало шість запалів до снарядів. У часи окупації громади в цьому будинку жили агресори", — йдеться в повідомленні.

Поліція Київщини вкотре закликала громадян, особливо мешканців деокупованих територій, під час виявлення небезпечних предметів не рухати їх, відійти на безпечну відстань і сповістити відповідні служби.

Знахідка в печі

Знахідка в печі. Джерело: поліція Київщини

Раніше, в червні, в гаражному кооперативі поблизу торговельно-розважального центру "Жираф" в Ірпені виявили артилерійський снаряд. Правоохоронці Бучанського управління поліції Київщини провели огляд місця події, а вибухотехніки з "Муніципальної варти" вилучили та знешкодили небезпечну знахідку.

Нагадаємо, що в травні на одному з цвинтарів Макарова у Київській області виявили снаряд. Його знайшли робітники під час копання могили. Правоохоронці терміново прибули на місце, огородили прилеглу територію та викликали ДСНС. Ніхто з людей не постраждав.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.10.2023 15:55