На фото: Валерій Залужний. Джерело: Facebook

Залужний привітав військових контррозвідників СБУ з професійним святом

У понеділок, 18 грудня, в нашій державі відзначають День військової контррозвідки Служби безпеки України (СБУ). З професійним святом привітав усіх причетних головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний.

Привітання він оприлюднив у своїх соціальних мережах.

"18 грудня — День військової контррозвідки СБУ. Це день мужніх воїнів, які успішно протидіють ворожій агентурі. Щодня ви викриваєте та нищите терористів, диверсантів та зрадників. Щодня руйнуєте ворожі задуми дестабілізувати ситуацію", — написав він у Telegram.

Головнокомандувач Збройних сил України констатував, що схиляє голову перед героями-контррозвідниками, які віддали життя, захищаючи Україну та її народ.

"Не про всі ваші успішні операції можна сказати вголос сьогодні, але ваш вклад в нашу майбутню Перемогу — неоціненний", — додав Залужний.

Військова контррозвідка — один з підрозділів СБУ, який безпосередньо виконує бойові завдання на передовій. Лише за перший рік після російського повномасштабного вторгнення контррозвідка викрила десятки ворожих агентів.

Нагадаємо, 6 грудня українці відзначали професійне свято наших захисників — День збройних сил України. Саме вони стоять на захисті Батьківщини, протистоячи навалі російських агресорів. Зі святом українських воїнів привітав президент Володимир Зеленський.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 18.12.2023 18:35