Валерій Залужний. Джерело: Міністерство оборони України

Залужний зворушливо привітав дружину з днем народження й замилував спільним фото

Посол України у Великій Британії Валерій Залужний привітав свою дружину Олену Залужну з днем народження.

Про це стало відомо з Facebook-сторінки посадовця.

"Переглядаючи наші сімейні фото, я зрозумів дуже важливу річ. У тебе, зовсім немає власних фото, за великою рідкістю де тебе знімав я. Це лише декілька знімків де ти виглядаєш зовсім не звично. Лише мільйон фото де ми разом. І так воно і є. Важко навіть уявити як би склалося моє життя без тебе і на скільки важко тобі було завжди бути поруч. Люблю тебе безмежно. Дякую тобі за все. З Днем народження", — написав він.

Валерій та Олена Залужні

Фото: Facebook-сторінка Валерія Залужного

Зазначимо, що 8 лютого цього року президент Володимир Зеленський звільнив Залужного з посади головнокомандувача Збройних сил України та призначив на це місце генерал-полковника Олександра Сирського, який раніше керував Сухопутними військами. Водночас вже 9 травня цього року Зеленський призначив Валерія Залужного послом України у Великій Британії. Про це засвідчив указ 316/2024, опублікований на сайті Офісу президента.

Нагадаємо, 11 липня Залужний повідомляв, що він розпочав роботу на посаді посла у Великій Британії. Він додав, що пріоритетом його діяльності та діяльності посольства "залишається перемога України у війні з російським агресором".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 24.07.2024 13:14
Валерій Залужний. Джерело: Міністерство оборони України