Фото: сайт УАФ

Збірна України перемогла "Лехію" у товариському матчі: у складі з'явилось двоє дебютантів

У четвер, 16 листопада, збірна України провела товариський матч проти "Лехії" (Гданськ). Поєдинок, який пройшов за зачиненими дверима, завершився перемогою нашої команди з рахунком 2:0.

Перемогу українській збірній принесли точні удари Олександра Піхальонка та Єгора Назарини.

Згодом був оприлюднений стартовий склад збірної України на спаринг проти "Лехії". З перших хвилин вийшли одразу двоє дебютантів національної команди — Владислав Дубінчак та Максим Таловєров.

Склад у першому таймі: Різник (Бущан, 30), Караваєв, Бондар, Матвієнко, Таловєров, Дубінчак, Сидорчук, Малиновський, Піхальонок (Назарина 30), Зубков, Яремчук (Сікан, 30)

Склад у другому таймі: Бущан (Трубін, 60), Миколенко, Забарний, Сваток, Тимчик, Назарина (Степаненко, 60), Зінченко, Судаков, Мудрик, Циганков, Сікан (Довбик, 60)

Варто відзначити, що у складі "Лехії" в основі вийшли три українці — воротар Богдан Сарнавський, опорник хавбек Іван Желізко та вінгер Максим Хлань. А також капітан Ріфет Капич, екс-гравець "Кривбаса".

Нагадаємо, збірна України з футболу продовжує боротися за вихід до фінального турніру Євро-2024. Команді Сергія Реброва залишається провести лише один матч групового етапу кваліфікації — 20 листопада "синьо-жовті" в німецькому Леверкузені прийматимуть Італію. Наша команда вже розпочала тренувальний збір у польському Гданську.

Раніше національна збірна України з футболу перемогла команду Мальти (1:3). Підопічні Сергій Реброва здобули важливі три очки у виїзному матчі відбору. Нашій збірній вдалось відігратись, програючи по ходу матчу з рахунком 0:1. Ще у першому таймі гол у власні ворота забив захисник суперників, а згодом вивів Україну вперед Артем Довбик — він реалізував 11-метровий удар. У другому таймі гол-красень забив Михайло Мудрик.

Варто відзначити, що турнір відбудеться на полях Німеччини з 14 червня до 14 липня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

 
Спорт, 17.11.2023 07:55