На фото: Руслан Малиновський, Георгій Судаков, Юхим Конопля та Володимир Бражко. Джерело: УАФ

Збірна України з футболу втратила позиції у рейтингу ФІФА

Міжнародна федерація футболу оприлюднила оновлений рейтинг національних збірних з футболу, де українська команда опустилася з 24 на 25 місце. У попередніх двох матчах українці перемогли Грузію (1:0) та зіграли у нічию з Чехією (1:1).

Як повідомляє офіційний сайт ФІФА, підопічні Сергія Реброва мають 1552,37 бала. Серед європейських збірних українська команда посідає 13 місце.

Попереду України розташувались збірні Австралії та Австрії, а позаду Туреччини, Еквадору та Швеції. 

Рейтинг ФІФА

Рейтинг національних збірних з футболу ФІФА

Зауважимо, що наразі збірна України посідає останнє місце у групі Ліги націй. Синьо-жовті набрали чотири очка. У перших двох матчах українські футболісти зазнали поразок від Албанії (1:2) та Чехії (3:2). Вже 16 листопада Україна зіграє в гостях у Грузії, а 19 листопада проведе кінцевий матч групового етапу Ліги націй проти національної команди Албанії.  

Букмекери вважають Україну фаворитом в обох наступних зустрічах. Так, на перемогу синьо-жовтих у матчі проти Грузії встановлено коефіцієнти 2,44, тоді, як на перемогу грузинської команди діє коефіцієнт 2,85. Перемога українців у матчі з Албанією оцінюється у коефіцієнт 2,50, тоді, як на перемогу албанської команди приймають ставки з коефіцієнтом 2,80.

Нагадаємо, 9 жовтня Українська асоціація футболу та компанія Adidas розпочали свою співпрацю. Також було представлено нові домашні та виїзні комплекти форми збірних України на сезон-2024/2025.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.10.2024 12:43