Фото: ДБР

Збувала наркотики та зброю: ДБР викрило на Закарпатті злочинну банду

Працівники Державного бюро розслідувань спільно з Національною поліцією викрили на Закарпатті злочинну групу. Вони збували на території області наркотики та зброю.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Зазначається, що до складу групи входило п’ять осіб. Ними керував мешканець міста Хуст, який залишив місце служби після мобілізації. Дезертир продовжив "бізнес" свого батька — відомого у регіоні наркоторговця. Батька рік тому затримали за збут наркотиків та помістили до слідчого ізолятору, проте він продовжував допомагати синові вести "сімейну справу".

Також до злочинної діяльності фігурант залучив навіть свою матір, інших членів родини та своїх знайомих. Члени угруповання налагодили перепродаж зброї, купленої нелегально.

"Всіх учасників ОЗГ було затримано на "гарячому" під час чергової закупки наркотичних речовин. Організатора та його найближчого помічника суд помістив під варту без права внесення застави", — йдеться у повідомленні.

Слідчі повідомили, що під час обшуків вилучено холодну та вогнепальну зброю, закордонні паспорти, флеш-карти та блокноти із чорновими записами, мобільні телефони, банківські картки, пристрої для фасування наркотичних речовин та близько 200 доз метамфетаміну, вартість якої на "чорному ринку" складає приблизно 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру начальнику структурного підрозділу Рівненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який систематично постачав своєму керівнику наркотики.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 13.09.2023 15:35