Скріншот з відео

Зеленський обговорив Формулу миру зі спадкоємним принцом Саудівської Аравії (відео)

У вівторок, 27 лютого, президент України Володимир Зеленський прибув з робочим візитом до Саудівської Аравії. Там він провів розмову зі спадкоємним принцом Мухаммадом бін Салманом аль Саудом.

Про це йдеться у Telegram-каналі Зеленського.

Глава держави повідомив, що сторони обговорили пункти Формули миру та прогрес, який може бути досягнутий у їхній реалізації. Зеленський наголосив, що лідерство Саудівської Аравії може допомогти знайти справедливі рішення. 

"Ми цінуємо прагнення принца допомогти відновити справжній мир і вдячні за поради та підтримку", — заявив президент.

Володимир Зеленський також розповів про зусилля України та діалог з партнерами щодо підготовки Глобального саміту миру у Швейцарії на рівні лідерів. Лідери держав також обговорили зміст саміту та кроки, які можуть бути зроблені заради реального відновлення безпеки для України, всієї Європи та глобальної спільноти народів.

"Важливою темою зустрічі стали конкретні можливості двосторонньої співпраці України та Саудівської Аравії в економічній і технологічній сферах. Наші команди працюватимуть за відповідними напрямами, які були обговорені сьогодні", — додав президент Зеленський.

Нагадаємо, наприкінці листопада минулого року президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спадкоємним принцом, прем'єр-міністром Королівства Саудівська Аравія Мухаммадом бін Салманом аль Саудом. Головною темою бесіди була Формула миру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Політика, 27.02.2024 19:32