Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Зеленський обговорив План перемоги з представниками громадянського суспільства

Президент Володимир Зеленський 23 жовтня провів зустріч з представниками з українського громадянського суспільства. З ними глава держави обговорив й План перемоги.

Про це український лідер повідомив у вечірньому зверненні.

"Сьогодні була зустріч із представниками нашого українського громадянського суспільства. Багато було організацій — зовнішня політика, розвиток оборонної сфери, правозахист, захист свободи", — сказав Зеленський.

Глава держави також наголосив, що на зустрічі був і Максим Буткевич — український правозахисник і воїн, якого нещодавно вдалося звільнити з російського полону. 

"Детально обговорили План перемоги та нашу потребу в об’єднанні — у тому, щоб разом повертати справедливість для України, наближати мир і говорити з партнерами про все те, що може зробити Україну сильнішою. Ми розраховуємо на єдність у промоції рішення партнерів щодо запрошення України в НАТО. А також щодо розвитку нашої системи оборони", — йдеться у повідомленні Зеленського.

Президент також заявив, що треба більш активно закликати партнерів до рішучості в оборонній співпраці, а також необхідно разом працювати над кроками, які дадуть Україні змогу швидше відновитись після цієї війни.

Нагадаємо, 16 жовтня президент Володимир Зеленський у залі Верховної Ради представив План перемоги України. Він складається з п'яти пунктів та містить три таємні додатки. Під час свого виступу у парламенті президент заявив, що для завершення війни у 2025 році потрібна підтримка Плану перемоги України з боку партнерів. При цьому Російська Федерація має бути присутньою на наступному Саміті миру.

Раніше видання BBC з посиланням на джерела у команді гаранта повідомило, що президент Володимир Зеленський готує ще один план, який стосується війни в Україні. Документ передбачатиме низку внутрішніх рішень в багатьох сферах держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.10.2024 21:51