Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Зеленський обіцяє покарати урядовців, які місяцями не з'являлись у прифронтових громадах

У середу, 26 червня, президент Володимир Зеленський прибув на Донеччину, де провів детальну нараду щодо безпеки та підтримки людей.

Відповідне повідомлення глава держави опублікував у своєму Telegram-каналі. Під час візиту Донецької області Зеленський зробив висновок, що деякі профільні урядовці місяцями не відвідували прифронтові населені пункти.

"Багато питань. І щодо забезпечення життя — вода, соціальні питання, евакуація, і щодо допомоги обороні, і щодо відновлення житла. І буде окрема розмова в Києві, зокрема з урядовцями, які повинні бути й тут, і в інших місцях поблизу фронту — у складних громадах, де людям потрібні негайні рішення. Рішення, яких просто із Києва не видно. І був здивований, що деякі профільні урядовці не були тут по пів року і більше. Буду робити щодо них відповідні висновки", — додав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Донецька обласна військова адміністрація планує провести примусову евакуацію з міста Торецьк. Це пов'язано з постійними обстрілами населеного пункту через наближення російських військ.

Також з'явилась інформація, що з Донецької області з п'яти сіл примусово евакуюють дітей із батьками у прифронтовій зоні. Це пов'язано з постійними обстрілами населених пунктів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.06.2024 12:14