Фото: Офіс президента

Зеленський планує візит до Вірменії, — ЗМІ

Президент України Володимир Зеленський збирається відвідати Вірменію. Поїзда відбудеться найближчим часом, проте дата візиту остаточно не підтверджена.

Про це пише вірменське медіа Factor TV.

"Президент України Володимир Зеленський найближчим часом відвідає Вірменію. Зараз ведуться переговори з українською стороною щодо терміну", — йдеться у повідомленні.

За даними ЗМІ, Зеленський прибуде в Єреван в березні. Тимчасовий повірений у справах України у Вірменії Валерій Лобач не став спростувати цю інформацію Factor TV. Проте і не підтвердив її.

Коли його запитали, про можливий вплив російсько-української війни на Південний Кавказ, він відповів, що "насправді, зараз можна багато чого сказати, але я поки що нічого не можу сказати". Також він додав, що Україна готова підтримати Вірменію. 

На запитання журналіста, чи має він на увазі можливий візит Зеленського, Валерій Лобач відповів, що може тільки сказати, що "весна принесе багато позитивних подій у Вірменію".

Нагадаємо, 23 лютого прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив про призупинення участі його країни в Договорі про колективну безпеку. Водночас він різко розкритикував дії російської влади на території Вірменії, зокрема, відкриті заклики до населення "повалити владу".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 23.02.2024 20:47