Фото: Володимир Зеленський\Telegram

Зеленський прибув до Британії й зустрівся з Залужним: щире фото

У четвер, 18 липня, президент Володимир Зеленський прибув із робочим візитом до Великої Британії, де у нього заплановано низка зустрічей. В аеропорту Зеленського зустрів колишній головнокомандувач Збройних Сил, нинішній посол України в Британії генерал Валерій Залужний.

У своєму Telegram-каналі гарант розповів, що у межах візиту він візьме участь у саміті Європейської політичної спільноти. Крім того, в очільника держави заплановані зустрічі із королем Чарльзом III, прем'єр-міністром Кіром Стармером, урядовцями, керівниками оборонних компаній, під час яких буде обговорено майбутню оборонну співпрацю та розширення наших можливостей захисту.

До того ж, за словами гаранта, між Україною та Британією буде підписано міжурядову угоду про підтримку українського ОПК.

"З перших днів повномасштабного вторгнення Велика Британія була на крок попереду в рішучості щодо підтримки України. Саме така рішучість потрібна, щоб зупинити російський терор", — зауважив Зеленський. 

Нагадаємо, 11 липня колишній головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний розпочав роботу на посаді посла у Великій Британії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 18.07.2024 12:40