Фото: Сергій Гайдай. Джерело – прес-служба президента

Зеленський призначив Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА: розпорядження

У п'ятницю, 15 березня, президент Володимир Зеленський підписав розпорядження про призначення Сергія Гайдая на посаду голови Мукачівської районної державної адміністрації.

Текст розпорядження з'явився на сайті Офісу президента.

"Призначити Гайдая Сергія Володимировича головою Мукачівської районної державної адміністрації Закарпатської області", — йдеться у документі.

Іншим розпорядженням Володимир Зеленський звільнив з цієї посади Едгара Токаря.

Розпорядження про призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА

Скріншот з сайту Офісу президента

Що відомо про Сергія Гайдая

Сергій Гайдай народився 6 листопада 1975 року в Сєверодонецьку (Луганська область, Україна). У 2014 році отримав диплом бакалавра Хмельницького економічного університету за спеціальністю фінанси та кредит. У 2019 році також закінчив Академію державного управління при президентові України (отримав диплом магістра з відзнакою).

З 2000 по 2015 роки Гайдай працював на керівних посадах приватних підприємств міста Києва. З 2015 року став депутатом Мукачівської районної ради VІІ скликання.

На посаді голови Луганської ОВА Гайдай працював з жовтня 2019 року. Офіційно його звільнили 15 березня 2023 року. Після його звільнення з цієї посади деякі українські ЗМІ писали, що його можуть призначити послом України в Казахстані.

Нагадаємо, 8 лютого президент Володимир Зеленський підписав укази про звільнення Валерія Залужного з посади головнокомандувача Збройних сил України та призначення генерал-полковника Олександра Сирського на його місце.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 16.03.2024 13:15