Фото: Офіс президента

Зеленський провів нараду із Умєровим: які питання обговорювали

У п'ятницю, 22 грудня, президент Володимир Зеленський провів нараду із міністром оборони Рустемом Умєровим та його командою.

Про це очільник держави розповів під час вечірнього відеозвернення.

"Провів нараду з міністром оборони та командою. Готуємо розв’язання тих питань, які ставлять у наших підрозділах, у бойових бригадах", — зазначив президент.

За словами гаранта, під час засідання також обговорювалися питання мотивації та визначеності термінів служби.

"Сили оборони тримаються на людях. А люди  це дух і зброя. Обидва компоненти ми маємо забезпечити. Дякую всім, хто допомагає", — наголосив Зеленський.

Нагадаємо, 22 грудня президент Володимир Зеленський у Києві зустрівся із нещодавно призначеним міністром закордонних справ Республіки Польща Радославом Сікорським. Зеленський відзначив, що візит очільника МЗС Польщі до Києва є дуже важливим та подякував посадовцю за вагому підтримку України з боку Польщі у війні з Росією. Також гарант висловив подяку полякам за надання прихистку українським біженцям.

Також 22 грудня Володимир Зеленський повідомив, що Нідерланди уже готують до передачі Україні перші 18 винищувачів F-16. Зеленський подякував країні за активну підтримку початку переговорів про вступ України до Євросоюзу та наголосив на важливості якнайшвидшого надання Україні довгострокової допомоги від ЄС у розмірі 50 мільярдів євро.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 22.12.2023 20:35