Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Зеленський провів першу Ставку після тривалого відрядження: заслухав детальні доповіді від силовиків і міністрів

Президент України Володимир Зеленський провів першу Ставку верховного головнокомандувача після повернення з тривалого відрядження закордонними країнами.

Про це він повідомив у своїх соціальних мережах.

"Детальні доповіді. Головком Залужний, керівник ГУР МО Буданов – про оперативну ситуацію на фронті, плани противника. Командувачі ОСУВ Сирський і Тарнавський — про перебіг конкретних наступальних та оборонних операцій на своїх ділянках. Забезпечення фронту всім необхідним — міністр Умєров", — написав Зеленський.

Окрім того, з великою доповіддю виступив міністр із питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін. Він розповів про заходи, яких вживає його міністерство для нарощування власного виробництва озброєння, особливо БпЛА.

Також Володимир Зеленський прослухав велику доповідь голови Служби зовнішньої розвідки Олександра Литвиненка. Йшлося про поточний стан справ у російській армії та перспективи розвитку російського військово-промислового комплексу.

Нагадаємо, що в понеділок ввечері, 25 вересня, президент України Володимир Зеленський анонсував виробництво нашою державою передових зразків зброї. Він також відзначив важливий звіт від міністра оборони Рустема Умєрова. Президент розповів, що перші американські танки "Абрамс" уже в Україні, вони мають посилити наші дії проти окупантів. За словами Зеленського, Україна працює й для того, щоб отримати всі інші так необхідні нам збройні можливості.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.09.2023 14:25