Фото: Офіс президента

Зеленський про результати візиту української делегації до Швейцарії: Є багато домовленостей в Давосі

У четвер, 25 січня, президент Володимир Зеленський провів нараду щодо підсумків перемовин представників України у Швейцарії. 

У своєму вечірньому відеозверненні гарант зауважив, що нарада відбувалася на урядовому рівні.

"Урядовці, економічна команда Офісу. Є багато домовленостей в Давосі, було багато зустрічей, зокрема з міжнародним бізнесом. Маємо все те, що обговорювалося, реалізувати максимально оперативно. Наші люди  українське суспільство  мають відчути конкретні результати зовнішньополітичної діяльності. Бо зараз соціальна ситуація в Україні багато в чому базується саме на якості реалізації міжнародних домовленостей", — наголосив гарант.

Також окремо прем’єр-міністр України Денис Шмигаль доповів президенту про результати перемовин зі своїм словацьким колегою.

"Україна зацікавлена в цілком практичній роботі з нашими сусідами у Євросоюзі  у всьому тому, що зміцнює наші народи, наші економіки, робочі місця в наших країнах", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 25 січня президент Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президенткою Словенії Наташею Пірц Мусар. Співрозмовники обговорили співпрацю в межах Української формули миру та оборонні потреби нашої держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 25.01.2024 20:05