Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Зеленський розповів, на чиїх умовах завершиться війна з Росією

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що Київ на своїх умовах завершить війну з Російською Федерацією. Україна, серед іншого, поверне собі безпеку.

Таку заяву зробив президент Володимир Зеленський під час виступу на Українському молодіжному форумі. Український лідер нагадав, що 12 серпня — день молоді. З цієї нагоди Зеленський привітав усіх, хто почувається молодим.

"Від імені нашої держави можу пообіцяти найголовніше: Україна, попри жорсткі обставини війни, не матиме втраченого через війну покоління. Ми завершимо цю війну так, як треба Україні, і повернемо безпеку нашій державі", — заявив президент України.

Зеленський наголосив, що молоді покоління в Україні завжди матимуть можливість реалізувати власні таланти, відчути себе потрібними, забезпечити сім'ю і дати дітям освіту.

"Це все — фундаментальні речі, які ми маємо забезпечити та забезпечимо", — резюмував український президент.

Нагадаємо, раніше аналітики американського Інституту вивчення війни заявляли, що російський диктатор Володимир Путін наразі не зацікавлений у мирних переговорах з Україною, які будуть базуватися на міжнародному праві, а не на умовах Кремля. Як зазначили фахівці, кремлівський диктатор і надалі вимагає повної капітуляції України для припинення війни. 

Своєю чергою президент Володимир Зеленський інтерв’ю BBC заявив, що міжнародні партнери України мають чинити тиск на країну-агресорку Росію, аби та погодилася на дипломатичне врегулювання війни та сіла за стіл перемовин.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 12.08.2024 20:24