Фото: Офіс президента

Зеленський розповів про ситуацію у Сумах та області після ударів РФ по енергетиці

Під час вечірнього відеозвернення 17 вересня президент Володимир Зеленський розповів про ситуацію у Сумах та області після масованих ударів ворога по енергооб'єктах регіону.

Відповідна заява глави держави з'явилась на сайті українського президента.

Зеленський зазначив, що у вівторок були доповіді щодо ситуації в Сумах та області: після російських ударів по енергооб’єктах є відключення. 

"Місто Суми, райони області. Зараз працюють ремонтні бригади. Створений координаційний штаб. Я дякую всім, хто залучений до відновлювальних робіт: і енергетикам, і обласній владі, і місцевій владі, усім працівникам ДСНС", — запевнив Володимир Зеленський.

Раніше повідомлялось, що у вівторок вдень, 17 вересня, російська армія завдала ударів по Харкову. Внаслідок ворожої атаки є поранені, серед них — четверо рятувальників.

Нагадаємо, 16 вересня російські загарбники атакували ударним безпілотником "Шахед" по місту Конотоп Сумської області. 

Також вночі 16 вересня на Київщині внаслідок падіння уламків збитих безпілотників поранення отримала місцева жителька. До того ж у регіоні через рашистський обстріл пошкоджено п'ять автомобілів та п'ять приватних будинків. У них вибиті двері, вікна, посічені фасади та дахи. В чотирьох районах виникли загоряння трав’яного настилу та лісової підстилки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.09.2024 21:52