Фото: Telegram Володимира Зеленського

Зеленський у США зустрівся з Остіном і топ-генералом Брауном

У понеділок, 11 грудня, президент України Володимир Зеленський прибув з візитом до Сполучених Штатів Америки. Він зустрівся з головою Пентагону Ллойдом Остіном та генералом Чарльзом Брауном.

Про це український лідер повідомив у своєму Telegram.

"Візит до США розпочав із зустрічі з міністром оборони Ллойдом Остіном та головою Об'єднаного комітету начальників штабів генералом Чарльзом Брауном у Національному університеті оборони США", — зазначив президент.

За словами Зеленського, сторони обговорили виклики для глобальної безпеки, розвиток подій на фронті та подальшу українсько-американську співпрацю у сфері оборони.

"Я вдячний США за виконання наших домовленостей, особливо щодо посилення протиповітряної оборони, а також міністру Остіну та генералу Брауну за їхнє особисте лідерство", — додав гарант.

Нагадаємо, за даними CNN, Володимира Зеленського запросили виступити на зустрічі всіх сенаторів лідер більшості Чак Шумер та лідер республіканської партії Мітч Макконнелл. За попередніми даними, зустріч відбудеться уранці у вівторок, 12 грудня. Президент України у рамках свого візиту до Вашингтона також проведе зустріч зі спікером Палати представників Майком Джонсоном.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 11.12.2023 21:20