Фото: Офіс президента

Зеленський висловив подяку воїнам на десяту річницю створення Нацгвардії (фото)

Президент Володимир Зеленський звернувся до захисників на десяту річницю створення Національної гвардії України. Він висловив подяку воїнам, які з 2014 року захищають рідну землю від ворога.

Відповідне повідомлення з'явилось у Telegram українського лідера. Він нагадав, що десять років тому була створена Національна гвардія України. 

"І кожен із цих років — це час незмінної хоробрості заради України, незмінної сили заради необхідних Україні результатів і незмінної відданості Україні", — написав Зеленський.

Глава держави заявив, що українці пишаються кожним підрозділом Національної гвардії України. 

"Дякую всім воїнам Національної гвардії, які від 14 року й від 24 лютого свою власну долю поєднали з долею незалежності України. І памʼятаємо всіх воїнів-нацгвардійців, які віддали своє життя в боях заради держави. Слава Україні!" — додав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, 25 березня співробітники Служби безпеки України відзначали професійне свято. З професійним святом Службу безпеки України привітав президент Володимир Зеленський та наголосив, що у буремний час війни вони відіграють особливу роль для нашої держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 26.03.2024 09:41