Фото ілюстративне. Джерело: СБУ

"Кожен наступний удар буде ще сильнішим, доки не настане час Перемоги": СБУ відзначає професійне свято

У понеділок, 25 березня, співробітники Служби безпеки України відзначають професійне свято. У буремний час війни вони відіграють особливу роль для нашої держави.

Із професійним святом Службу безпеки України привітав президент Володимир Зеленський, який залишив відповідний допис у своїх соцмережах..

"Ми дякуємо всім воїнам СБУ. Пишаємося далекобійністю Служби безпеки України. Розраховуємо на міцність спецпризначенців СБУ на фронті", — зазначив він.

За словами українського президента, народ України спирається на силу СБУ в захисті від операцій ворога проти внутрішньої єдності України. І вірить, що ефективність СБУ як одного з ключових елементів наших Сил оборони та безпеки України обовʼязково наблизить нашу спільну перемогу.

"Дякую всім працівникам СБУ, які ефективні заради України! І хай буде світлою памʼять усіх воїнів Служби безпеки України, які віддали свої життя під час захисту нашої держави та людей!" — підсумував Володимир Зеленський.

Відповідну заяву з нагоди свята оприлюднила й Служба безпеки України.

"Ми воюємо, щоби звільнити нашу землю та відплатити ворогу за всі воєнні злочини та зруйновані життя українців. Від наших ударів тонуть російські кораблі та палають військові об’єкти, а окупанти гинуть тисячами на фронті разом зі своєю технікою. Ми ліквідовуємо воєнних злочинців, затримуємо агентів і зрадників. І кожен наступний удар СБУ буде ще сильнішим, доки не настане час нашої Перемоги! Ворог приречений. Відплата неминуча!" — наголосили в СБУ.

Таке свято в Україні встановив указ президента Леоніда Кучми від 2001 року. Дату обрано через те, що 25 березня 1992 року депутати Верховної Ради ухвалили закон про створення СБУ.

Нагадаємо, що 18 грудня в нашій державі відзначають День військової контррозвідки Служби безпеки України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 25.03.2024 10:26