Фото: скріншот з відео

Зеленський зібрав найвище керівництво держави: що вдалось обговорити (відео)

Президент Володимир Зеленський опублікував традиційне відеозвернення за підсумками 432 дня повномасштабної війни в Україні. Очільник держави розповів про проведення наради з найвищим керівництвом країни, а також про ситуацію на фронті.

Текст звернення з'явився у Telegram глави держави.

Президент заявив, що цей понеділок і новий тиждень почав із годинної наради з усіма рівнями управління державою та захистом. Глава Уряду та міністри, Офіс. Доповідали головком, керівники ГУР і Служби зовнішньої розвідки, голова СБУ, секретар РНБО.

"Перше питання — наслідки російських ударів, зокрема ракетних. Лише за минулу ніч, від опівночі до сьомої ранку, вдалося збити 15 російських ракет. Але, на жаль, не всі. Поки не всі. Максимально активно працюємо з партнерами, щоб захист нашого неба став іще надійнішим", — сказав Зеленський.

Президент також на вранішній нараді обговорював ймовірну поведінку ворога найближчим часом.

"Скоординували наші оборонні кроки. Окремо — питання зброї та снарядів для наших воїнів. Також ситуація на поки що окупованій території та протидія Росії. Жодного шансу окупанту на нашій землі! Ворогу — лише знищення. Слава всім, хто бʼється заради України! Слава всім, хто захищає та рятує наших людей! Слава Україні!" — додав Зеленський.

Нагадаємо, 1 травня у Верховній Раді з'явився законопроект про затвердження указів щодо продовження терміну дії воєнного стану в Україні. Таке рішення ініціював президент Володимир Зеленський.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 01.05.2023 22:08