Фото: Instagram Віктора Циганкова

"Жирона" готується до втечі лідерів команди: у списку — Довбик і Циганков

Іспанська "Жирона" вже цього літа може втратити багатьох лідерів команди. Українські футболісти Віктор Циганков та Артем Довбик також серед претендентів на відхід.

Про це повідомляє видання As.

Як зазначає джерело, до продажу Савіньо в "Жироні" ставляться спокійно, тому що, як відразу у клубі поспішають заявити, що "він не наш гравець, він тільки в оренді та належить Труа". Спортивне керівництво явно має у списку побажань Савіньо, але конкурувати із "Манчестер Сіті" неможливо. 

Насамперед, за даними AS, "Жирону" турбує той факт, що сезон буде відкритий. Цієї зими, як попередив Мічел Санчес, гравці "Жирони" "зворушили" багато команд, і клуб знав, як з цим впоратися й уникнути будь-якої пропозиції. Але влітку це завдання ускладнюється і в деяких випадках виявиться нездійсненним.

Циганков і Довбик можуть піти на підвищення

Джерело наголошує, що у Мігеля Гутьєрреса багато шансів залишити "Жирону", тому, що його чекає велике майбутнє в Мадриді, або в клубах Англії або Німеччини. Той самий випадок, як і з Циганковим і Довбиком, якими цікавляться такі команди, як "Баварія", "Челсі" і "Манчестер Юнайтед". Також персона Алейша Гарсії стоїть на порядку денному "Барселони".

В As зауважили, що перехід Савіньо вже привернув увагу "Жирони", оскільки вона починає готуватися до дуже неспокійного літа.

Раніше у чемпіонаті Іспанії з футболу в матчі лідерів мадридський "Реал" упевнено переміг каталонську "Жирону" — 4:0. У стартових складах вийшли три українці: голкіпер Андрій Лунін — за мадридців, півзахисник Віктор Циганков і форвард Артем Довбик зіграли за гостей.

Нагадаємо, що каталонська "Жирона" цікавилася ще іншими українськими футболістами — Олександром Піхальонком і Миколою Шапаренком. Таку інформацію підтвердив вінгер іспанського клубу Віктор Циганков.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 14.02.2024 20:16