Фото: Telegram-канал руху "Атеш"

Живить військові частини Красноярська: партизани розвідали важливий енергооб'єкт РФ (фото)

Партизани з руху "Атеш" розвідали газопереробний завод у Красноярську, який живить місцеві військові частини. Агентам проукраїнського руху вдалось проникнути на його територію та зібрати усю необхідну інформацію.

Відповідне повідомлення партизани опублікували у своєму Telegram-каналі.

"Нашими агентами було проведено розвідку для виявлення слабких місць в енергетичній системі Росії, а саме на газопереробному об'єкті, який стабілізує напругу та подає газ у котельні військових частин Красноярська", — йдеться у зведенні підпілля.

У русі "Атеш" зазначили, що їхні агенти проникли на територію, що охороняється, і зібрали всю необхідну інформацію. 

"Дякуємо окремим особам у персоналі та охороні за "якісну" роботу та сприяння нашим агентам при виконанні робіт", — додали партизани.

Раніше партизани руху "Атеш" провели розвідку поблизу незаконно збудованого Керченського мосту у тимчасово окупованому Криму. Як з'ясували партизани, війська країни-агресорки прискорено зміцнюють захист моста системами протиповітряної оборони та баржами у зв'язку з активністю Збройних сил України на фронті.

Нагадаємо, українське підпілля з руху "Атеш" зафіксувало два великі десантні кораблі проекту 775 у Кілен-Бухті тимчасово окупованого Севастополя. Агенти "Атеш" контролюють ситуацію вздовж усього узбережжя Криму, насамперед у Севастополі. Окупанти ховають кораблі в бухтах, сподіваючись їх врятувати.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.08.2024 17:26