Скріншот з відео

Жодної вцілілої будівлі: ЗСУ показали, який вигляд має Вовчанськ після масованих ударів РФ (відео)

Російські загарбники постійними обстрілами практично повністю знищили місто Вовчанськ на Харківщині. У населеному пункті не залишилось вцілілих будівель

Відповідні кадри з Вовчанська оприлюднили українські військові, а саме бійці об'єднаної штурмової бригади Національної поліції України "Лють".

Що у травні окупанти розпочали масований наступ на Харківському напрямку. Найбажанішою ціллю рашистів став саме Вовчанськ — населений пункт щоденно перебуває під обстрілами російської армії.

Ситуація на фронті

За даними Генштабу, наразі відбулась одна спроба окупантів просунутись у районі села Стариця на Харківському напрямку. Російські терористи продовжують бомбардування прикордонних населених пунктів на півночі Харківщини. З території РФ з напрямків населених пунктів Шебекіно та Короча Бєлгородської області російські загарбники скинули 16 керованих авіабомб у райони Вовчанська, Старого Салтова, Нескучного, Стариці, Іванівки та Білого Колодязя.

Нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення в Україну Росія вже втратила майже 510 тисяч своїх військових. Із кожним днем ця цифра суттєво зростає. Як і кількість знищеної бойової техніки окупантів.

Зауважимо, раніше аналітики американського Інституту вивчення війни заявляли, що російський диктатор Володимир Путін готує населення своєї країни до тривалої війни. Йдеться про повномасштабну соціальну та економічну мобілізацію населення Росії.

За даними ISW, війська країни-агресорки перекидають свої резерви на Харківський напрямок та намагаються створити "буферну зону". Такі дії рашистів свідчать про підготовку до другого наступу на даному відтинку фронту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.06.2024 16:25