Кирило Попович і Вікторія Булітко. Джерело: соцмережі

Зірка "Дизель Шоу" вперше виходить заміж

Зірка "Дизель Шоу", комедійна акторка Вікторія Булітко оголосила про те, що виходить заміж. Її обранець — відомий у певних колах музикант.

Про це Вікторія Булітко розповіла у своєму YouTube-каналі. Вона опублікувала кадри, на яких музикант Кирило Попович освідчується акторці у коханні. Це сталося 25 січня у 41 день народження Вікторії.

Вона ні про що не здогадувалася. Пара вечеряла при свічках, а навколо було все прикрашено квітами. Й неочікувано, ставши на одне коліну, Кирило простягнув Булітко каблучку. Зірка "Дизель Шоу" розпочала від радості танцювати та відповіла коханому взаємністю.

Раніше акторка майже нічого про своє особисте життя не розповідала. Однак з’ясувалося, що деякий час вони вже живуть разом. Раніше Вікторія та Кирило створили дует METELyK та випустили перший романтичний кліп "Ніч".

Нагадаємо, що в травні цього року у шведському Мальме пройде головне пісенне шоу Європи "Євробачення-2024". Це вже 68 конкурс, участь у якому візьмуть представники 37 країн. Організатори "Євробачення-2024" вже назвали, у якому півфіналі та коли виступить Україна.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 31.01.2024 19:31