Фото: скріншот

Злякалася виключення з партії? Тимошенко намагалася "відбілитися" за відпочинок у Дубаї

Журналісти "підловили" лідерку "Батьківщини" Юлію Тимошенко на відпочинку в ОАЕ. Після цього партія почала "рятувати" імідж нардепки.

Про це свідчить прес-реліз нібито робочої поїздки Тимошенко до Женеви, датований 26 січня.

Зазначимо, що, за даними журналістів, матеріал про відпочинок нардепки в Дубаї вийшов саме тоді, коли Тимошенко нібито знову була за кордоном. Ймовірно, через це анонс про поїздку до Женеви й опублікували 26 січня, а не 24-го, коли делегація буцімто прибула у Швейцарію.

"24-26 січня вересня делегація народних депутатів від партії "Батьківщина" відвідує Женеву з гуманітарною місією для зустрічей з представниками МОП ООН, профспілками і європейськими гуманітарними неурядовими організаціями", — зазначили в прес-службі.

Згідно з повідомленням, делегація відвідує Женеву "24-26 січня вересня" — доволі неоднозначна дата.

Окрім цього, нардепка вийшла в український телеефір у той час, коли вона нібито перебувала за кордоном. ЗМІ стверджують, що на відео — Тимошенко перебуває в готельному номері.

Нагадаємо, в ОАЕ помітили лідерку "Батьківщини" Юлію Тимошенко на початку січня. Однак вже в середині місяця нардепка повернулася в Україну.

До слова, у п'ятницю, 27 січня, уряд схвалив постанову, яка забороняє на час війни виїзд чиновників за кордон без поважних причин. Тепер посадовці можуть перетинати державний кордон лише на підставі службового відрядження.

Політика, 28.01.2023 12:27