Фото: росЗМІ

На окупованих територіях був двійник: ЗМІ назвали відмінності Путіна і його дублерів (фото)

Президент РФ Володимир Путін останнім часом активно використовує двійників. На окуповану територію в Маріуполь та на Херсонщину приїжджав не справжній диктатор.

Про це пише Bild.

Видання зазначає, що "оригінальний" Путін точно з'являвся на зустрічі із Сі Цзіньпіном. Двійник зустрічався зі студентами в Московському державному університеті, був на похороні екс-глави Башкирії, в окупованому Маріуполі та в Херсонській області.

Порівняння Володимира Путіна і двійників

Фото: Bild

  • Підборіддя: іноді виступає, іноді скошене.
  • Губи: іноді вузькі, іноді випуклі.
  • Ніс: іноді випуклий, іноді кирпатий.
  • Повіки: то з мішками, то без.
  • Вуха: мочки різні, складки біля основи іноді є, іноді немає, відстань між очима та вухами. 

Порівняння Володимира Путіна і двійників

Фото: Bild

Є важливий нюанс — біометричні та інші показники вух двійників Путіна не збігаються, а їхню форму, зокрема відбитки пальців, підробити практично неможливо.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін начебто відвідав тимчасово захоплені території Херсонщини та Луганщини. У соцмережах з’явилися відео нібито з очільником Кремля в Україні. 

Відомо, що Путін раніше нібито здійснив поїздку до окупованого Маріуполя. До тимчасово захопленого міста диктатора буцімто привезли на вертольоті. Потім за кермом автомобіля він нібито об'їхав кілька районів міста, а у мікрорайоні "Невський" поговорив з містянами.

Згодом прес-служба президента Росії поширила інформацію про нібито поїздку Володимира Путіна на окуповані території України. Втім з опублікованого відео стає зрозуміло, що у Кремлі знову збрехали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 22.04.2023 08:24