Фото: скріншот з відео

Візит Путіна на окуповану Херсонщину: Данілов розповів про "таємницю" Кремля

Візит російського диктатора Володимира Путіна на окуповані території України виявився фейком. Усе вказує на те, що на Херсонщину приїздив його двійник.

Таку заяву зробив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

"По-перше, ніякий Путін там не був, це достеменно відома річ", — заявив Данілов.

Очільник РНБО наголосив, що перед зустріччю зі справжнім диктатором усі мають пройти щонайменше обов'язковий 10-14 денний карантин.

"Ми бачимо всі ці зустрічі. Якщо це зустріч з іноземними представниками, то відстань дотримується, щоб нічого не сталося з цим "терористом №1 у світі", — заявив Данілов.

Він також повідомив, що Путін дуже боїться таких ризиків.

"Ніякого Путіна там не було. Звичайно, що там був двійник. Він людина-переляк. Він не міг приїхати в такий спосіб, це просто неможливо", — додав Данілов.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін начебто відвідав тимчасово захоплені території Херсонщини та Луганщини. У соцмережах з’явилися відео нібито з очільником Кремля в Україні. 

Відомо, що Путін раніше нібито здійснив поїздку до окупованого Маріуполя. До тимчасово захопленого міста диктатора буцімто привезли на вертольоті. Потім за кермом автомобіля він нібито об'їхав кілька районів міста, а у мікрорайоні "Невський" поговорив з містянами.

Згодом прес-служба президента Росії поширила інформацію про нібито поїздку Володимира Путіна на окуповані території України. Втім з опублікованого відео стає зрозуміло, що у Кремлі знову збрехали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 19.04.2023 21:24