Фото: Київська міська прокуратура

Змушували свою знайому надавати інтимні послуги: у Києві молодій парі повідомили про підозру

У Києві 24-річний чоловік та його 23-річна співмешканка змушували свою подругу надавати інтимні послуги. Молодій парі повідомлено про підозру.

Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.

"За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру двом уродженцям Полтавщини, які насильно примушували жінку надавати сексуальні послуги", — йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 24-річний чоловік та його 23-річна співмешканка, запросили у гості з Полтавщини свою 20-річну знайому. Після того, як дівчина приїхала до столиці, зловмисники забрали в неї документи та насильно примушували надавати сексуальні послуги "клієнтам" за гроші. Підозрювана в мережі розміщувала оголошення про надання сексуальних "послуг", а її співмешканець винаймав квартири та керував фінансовими рахунками. 

Фото: Київська міська прокуратура

Фото: Київська міська прокуратура

До того ж фігуранти вимагали у дівчини вигаданий борг та забирали всі гроші, які вона отримували від "клієнтів". Під час обшуків вилучено чорнові записи із номерами клієнтів та "розцінками", мобільні телефони та ноутбук з переписуванням із "клієнтами", гроші у різній валюті, отримані від злочинної діяльності та два автомобілі. Також правоохоронці отримали записи телефонних розмов зловмисників із жінкою, у яких вони її залякують, принижують та погрожують розправою.

Нагадаємо, у Києві матір та її співмешканець примушували дітей віком 13 і 12 років зніматися в дитячому порно. Суд виніс їм вирок — 15 років позбавлення волі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.03.2024 20:46