Фото: Facebook Ващука

Знаменитий гравець "Динамо" воює на пекельному напрямку фронту (фото)

Колишній гравець "Динамо" та збірної України Владислав Ващук захищає державу від російських загарбників. Він опублікував фотографії свого першого бойового завдання у лавах Збройних сил.

Відповідні світлини Ващук виклав на своїй сторінці у FacebookКолишній "динамівець" воює на Куп'янському напрямку на Харківщині. Він коротко підписав свої фото: "Перше бойове завдання".

Що відомо про Владислава Ващука

48-річний Ващук провів ефектну кар'єру у складі київського "Динамо" та збірної України. Він також встиг пограти у Росії за московський "Спартак" (2003).  У період найвищих досягнень киян у кінці 90-х років (чвертьфінал Ліги чемпіонів 1997/98 та півфінал 98/99) пару центральних оборонців Олександр Головко — Владислав Ващук вважали однією з найнадійніших у Європі.

Владислав Ващук володіє будинком у Гостомелі. За його словами, коли російські окупанти перебували у місті, то з його маєтку ворожі солдати вкрали всі цінні футболки та медалі. У травні 2023 року Ващук вступив до лав Національної гвардії України: він воює у складі бригади наступу "Буревій".

Нагадаємо, у тренерський штаб донецького "Шахтаря" увійшов колишній гравець команди Олексій Гай. Він не вважає Російську Федерацію агресором.

Своєю чергою футбольний клуб "Динамо" анонсував повернення в команду півзахисника Андрія Ярмоленка. Про офіційне підписання контракту повідомлять вже незабаром.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.07.2023 18:11