Фото: Генштаб ЗСУ

Знищено 21 одиницю техніки: ЗСУ потужно гатять по ворогу на Таврійському напрямку

На Таврійському напрямку триває робота Сил оборони. Російські окупанти продовжують зазнавати втрат на цьому відтинку фронту.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

За його словами, артилерійські підрозділи ЗСУ протягом доби виконали 1477 вогневих завдань. Було знищено 21 одиницю військової техніки противника.

Зокрема, українським військовим вдалося знищити:

  • три ББМ;
  • шість одиниць артилерійських систем та мінометів;
  • ПТРК;
  • станковий гранатомет;
  • чотири БпЛА;
  • три одиниці автомобільної та три одиниці спеціальної техніки.

Також у повітря злетіли три склади боєприпасів противника.

Нагадаємо, речник Генерального штабу Збройних сил України Павло Ковальчук повідомив, що ЗСУ продовжують наступ на Бердянському та Мелітопольському напрямках. Ворог має великі втрати і відступає, а українські захисники закріплюються на нових позиціях.

Додамо, за даними Генерального штабу ЗСУ авіація Сил оборони за минулу добу завдала дев'ять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та два — по зенітно-ракетних комплексах окупантів. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 12 артилерійських засобів на вогневих позиціях, радіолокаційну станцію, пункт управління, три райони зосередження особового складу, два засоби протиповітряної оборони та три склади боєприпасів ворога.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.08.2023 12:12