Фото: Генштаб ЗСУ

Знищили майже півсотні загарбників: прикордонники стримали спроби штурму на сході

Українські військовослужбовці відбили з десяток атак окупантів на Донбасі. Зокрема, прикордонникам вдалося знищити 40 російських загарбників.

Про це повідомила прес-служба ДПСУ.

За даними прикордонників, на певних ділянках фронту росіяни штурмували за підтримки танків. Більшість атак зупинили вогнем мінометники-прикордонники та артилерія ЗСУ.

До того ж в приміській забудові Бахмута українські військові ліквідували малі піхотні групи росіян зі стрілецької зброї та гранатометів. Захисники стримали спроби штурму в оборонних боях.

"Загалом прикордонники орієнтовно знищили 40 окупантів, ще 37 - поранили. За окремими тактичними епізодами втрати противника уточнюються", — зауважили у ДПСУ.

Нагадаємо, протягом минулої доби українські воїни протягом минулої доби "задвохсотили" 590 російських окупантів. Також ЗСУ знищили 12 артилерійських систем ворога.

Раніше повідомлялось, що у Росії недостатньо сил, щоб наступати на північні області України. Нашим бійцям вдалося значно укріпити північний кордон.

Також армії Російської Федерації не вдається просунутись у районі міста Вугледар Донецької області. У ворога немає ресурсів для проведення масштабних штурмових дій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.02.2023 15:08