Фото: росЗМІ

Знищують цілі райони: у ЗСУ повідомили про просування окупантів у Торецьку

У Торецьку Донецької області ситуація залишається досить важкою. Російські загарбники просуваються вперед та знищують з артилерії цілі райони.

Про це повідомила речниця оперативно-тактичного угруповання "Луганськ" Анастасія Бобовнікова в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

"Сьогодні аналітики проекту DeepState оновили карту, показуючи, що в Торецьку ворог просувається. На жаль, мушу визнати, що це так. Ворог використовує тактику артилерії, знищує місто і райони", — зазначила вона.

За її словами, місто "стерте вщент". Російські окупанти намагаються знищувати райони та закріпитися там, "де вже неможливо ховатися, де немає укриттів, взагалі нічого".

"В Торецьку не те, що будинків деяких немає, там і районів деяких немає", — наголосила Бобовнікова.

Речниця також додала, що, згідно з інформацією української розвідки, ворог намагається скористатися сухою погодою на Донеччині, активно застосовуючи артилерію та дрони для досягнення своїх завдань до початку морозів.

Нагадаємо, за даними аналітиків американського Інституту вивчення війни, російські окупанти декілька днів тому відновили наступ на кордоні Донецької та Запорізької областей. Але наразі це не має вигляду масштабних оперативних наступальних зусиль.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.10.2024 16:10