Скріншот з відео

З-під завалів будинку в Одесі рятувальники дістали ще одне тіло: рашисти вбили немовля (відео)

У неділю, 3 березня, в Одесі рятувальники дістали з-під завалів багатоповерхівки тіло немовляти, яке стало дев'ятою жертвою ворожого удару. У місті та області оголошено жалобу внаслідок кривавої російської атаки.

Про це повідомив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер. Посадовець зазначив, що поруч із тілом жінки знайдено тіло ще одного загиблого немовляти. 

"Попередньо, дитині немає й рочку. Рятувальники продовжують розбирати завал", — йдеться у заяві чиновника.

Олег Кіпер також нагадав, що 3 березня на Одещині оголошено день жалоби.

"Великий біль не тільки для Одещини, а й для всієї України. Пошукові операції досі продовжуються", — написав він.

Нагадаємо, в Одесі внаслідок російського удару по багатоповерхівці у ніч на 2 березні загинули Анна Гайдаржи та її чотиримісячний син Тимофій. Чоловік Анни й тато малюка Сергій до останнього сподівався, що їх знайдуть живими.

Також у ніч на суботу, 2 березня, у Харкові під час повітряної тривоги лунали вибухи. Перед тим в командуванні Повітряних сил Збройних сил України попереджали про фіксацію руху ворожих ударних дронів типу "Шахед" у напрямку міста. Згодом мер Харкова Ігор Терехов повідомив про "приліт" в одному з районів міста.

Вже зранку, 2 березня, російські загарбники завдали артилерійського удару по населеному пункту Станіславської громади на Херсонщині. Внаслідок обстрілу загинув місцевий житель.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.03.2024 09:59