Скріншот із відео 47-ї окремої механізованої бригади

ЗСУ розгромили елітну російську штурмову групу поблизу Авдіївки: потужне відео

На Авдіївському напрямку Збройні сили України розгромили "елітну" російську штурмову групу 15-ї окремої гвардійської бригади.

Про це повідомили воїни 47-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.

Наголошується, що українські бійці зупинили ворожий наступ, ліквідувавши окупантів та їхню техніку. 

"Сталося це завдяки успішним влучанням роти ударних БпЛА у взаємодії з легендарними екіпажами Bradley", — наголосили військовослужбовці.

До того ж воїни оприлюднили і відео поразки окупантів, на якому видно, як українські БпЛА влучають у бойову машину з окупантами. Після цього ворожа техніка спалахує та перетворюється на брухт.

Зауважимо, за даними Генштабу ЗСУ протягом цієї доби авіація Сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу противника. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по одному району зосередження військової техніки, двох артилерійських засобах, трьох пунктах управління та трьох складах боєприпасів противника.

Нагадаємо, речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій заявив учора, що на Запорізькому напрямку війська країни-агресорки знизили свою бойову активність. Ймовірно, ворог готується до нових наступальних дій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.03.2024 23:42