Фото: Генштаб ЗСУ

ЗСУ штурмують позиції рашистів поблизу Красногорівки, які ворог захопив ще у 2014 році

Збройні сили України успішно штурмують позиції росіян на південний схід від міста Красногорівка Донецької області. Ці території війська країни-агресорки зайняли ще в 2014 році.

Про це повідомляє Military Land.

Зазначається, що штурмові дії проводять десантники 79-ї десантно-штурмової бригади. 

Ситуація на фронті

За даними Генштабу ЗСУ, російські військові продовжують намагатися вийти на адмінкордони Донецької та Луганської областей. Агресор зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках — протягом доби відбулось понад 30 бойових зіткнень.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала сім ударів по районах зосередження особового складу противника та чотири — по зенітно-ракетних комплексах ворога.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили пункт управління, чотири райони зосередження особового складу та військової техніки, два склади боєприпасів, склад пально-мастильних матеріалів, 23 артилерійських підрозділи на вогневих позиціях, два засоби радіоелектронної боротьби та два вузли зв'язку противника.

Нагадаємо, заступник начальника ГУР також заявляв, що окупанти продовжуватимуть обстрілювати ракетами УкраїнуРосія хоче знищити логістику українських військ, бити по районах зосередження, завдавати ударів по військових об'єктах. РФ використовує авіацію по всій лінії фронту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.06.2023 16:41