Фото: ілюстративне. Джерело: "Вікіпедія"

ЗСУ вдарили по полігону окупантів прямо під час їхнього тренування: потужне відео

Реактивна артилерія Збройних сил України завдала удару по тренувальному полігону російських військ на Запоріжжі. Цей удар по полігону окупантів відбувся у момент проведення там тренувань особового складу.

Як повідомляє "Мілітарний", удар по полігону був завданий з використанням високоточних реактивних боєприпасів GMLRS M30A1 DPICM, які несуть велику кількість попередньо сформованих уламків та ефективно знищують живу силу противника.

На відео можна помітити, що на момент удару на полігоні перебували десятки російських військових. Судячи з щільності ураження уламками, вижити окупантам було складно. Зазначимо, що офіційної інформації щодо кількості знищених росіян на цьому полігоні немає.

Наразі окупаційні війська розпочали активну підготовку тренувальних комплексів на тимчасово окупованій частині територій, де проводять відповідну підготовку як особового складу, так і бронетанкових з’єднань.

Втім, більшість з цих полігонів розташовані у зоні досяжності української реактивної артилерії, яка вже неодноразово завдавала по них ударів. 

Зазначимо, що на початку вересня українські оборонці завдали удару по полігону з російськими окупантами, який перебуває за 25 кілометрів від лінії фронту. Цей полігон розташований біля Донецької кільцевої дороги неподалік тимчасово окупованого міста. Тоді ширились повідомлення про ліквідацію до 50 росіян, проте ця інформація наразі не підтверджена.

Нагадаємо, раніше у мережі з'явились супутникові знімки уражених російських складів з "шахедами" під Єйськом Російської Федерації. Там зафіксовано пошкодження складських будівель, зокрема руйнування даху однієї з них, а також сліди пожежі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.10.2024 10:36