Фото ілюстративне зі соцмереж

Українські військові підтвердили удар по нафтобазі на окупованій Луганщині та розповіли подробиці

У суботу, 12 жовтня, Сили оборони України вдарили по нафтобазі поблизу Ровеньок Луганської області. Там рашисти зберігали паливо, яке постачали російській армії.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"Сьогодні вночі завдано удару по складу паливно-мастильних матеріалів у районі міста Ровеньки на тимчасово окупованій території Луганської області. На цій базі зберігалися нафта та нафтопродукти, які постачалися, зокрема, для потреб армії Росії", — йдеться в повідомленні.

У Генштабі ЗСУ додали, що на території об’єкта фіксується пожежа. Результати ураження уточнюються.

"Завдання виконано силами та засобами Головного управління розвідки Міністерства оборони України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони", — уточнили українські військові.

Вони також зауважили, що раніше ця нафтобаза вже зазнавала ураження українською зброєю.

"Бойова робота з підриву воєнно-економічного потенціалу російських загарбників триває. Далі буде…" — підсумували в Генеральному штаб Збройних сил України.

Нагадаємо, що, за інформацією Генштабу, від початку повномасштабного вторгнення в Україну Росія вже втратила понад 667 з половиною тисяч своїх військових. За минулу добу ця цифра зросла приблизно на 1 290 мертвих окупантів. Окрім того, українські військові знищили велику кількість бойової техніки рашистів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.10.2024 10:52