Фото ілюстративне зі соцмереж

Уночі дрони атакували нафтобазу в окупованих Ровеньках: спалахнула масштабна пожежа (відео)

У ніч на суботу, 12 жовтня, в тимчасово окупованих Ровеньках Луганської області сталася пожежа на нафтобазі. Перед цим там працювала російська протиповітряна оборона через повітряну атаку дронів.

Про це повідомили російські інформаційні ресурси. Зокрема, в мережі писали про вибухи в районі Ровеньок Луганської області, місцеві мешканці чули їх упродовж усієї ночі.

Тим часом кремлівські пропагандисти традиційно писали, що начебто повітряну атаку "відбила" протиповітряна російських загарбників. Які саме цілі нібито збивали окупанти — не уточнюється.

При цьому в інтернеті з'явилися кадри масштабної пожежі на місцевій нафтобазі. Очевидно, що там відбувся черговий "приліт" і сталося загоряння.

До речі, удари по нафтовому об'єкту російських загарбників в окупованих Ровеньках відбуваються не вперше. Наприклад, нафтобаза у Ровеньках горіла у травні після подібних "прильотів". В Луганській обласній військовій адміністрації тоді зазначали, що руйнування на об'єкті виявилися доволі суттєвими.

Нагадаємо, що 7 жовтня безпілотники атакували Феодосію в окупованому Криму. Після обстрілів поблизу міста спалахнула нафтобаза. Про жертви та постраждалих не повідомлялося.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.10.2024 08:15