Фото: Генштаб ЗСУ

ЗСУ вдарили по складу зброї та військової техніки окупантів у російському Курську

Вночі 31 липня Збройні сили України завдали потужного удару по складу зберігання озброєння і військової техніки біля російського міста Курськ.

Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

"Сили оборони України продовжують ефективно уражати важливі військові об’єкти російських окупантів", — наголосили військові.

Зазначається, що під час атаки спостерігалася робота ворожої ППО та вибухи в точках прицілювання. Наразі детальна інформація щодо результату ураження та втрат російських загарбників ще уточнюється.

"Бойову роботу вели визначені підрозділи зі складу сил та засобів ВМС Збройних Сил України, у взаємодії з іншими складовими 
Сил оборони... Українські воїни і надалі вживатимуть всіх можливих законних заходів для припинення збройної агресії рф проти нашого народу. Далі буде…"
— резюмували у Генштабі.

Нагадаємо, у ніч на 30 липня Сили оборони вгатили по ворожій нафтобазі "Логістичний центр №43" в населеному пункті Вози Курської області. Вона є стратегічним об’єктом російських окупантів.

Також у ніч та вранці 27 липня росіяни повідомляли про атаку безпілотників на військовий аеродром Дягілєво і нафтопереробний завод у Рязані. У мережі публікували кадри з дронами у небі над російським регіоном.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.07.2024 10:24