Фото: Генштаб ЗСУ

ЗСУ відбили 16 ворожих атак на сході: Генштаб відзвітував про ситуацію на фронті

Російські війська продовжують зосереджувати основні зусилля на спробах повної окупації Луганської та Донецької областей. Українські військові відбили 16 ворожих атак на сході.

Про це повідомив Генштаб Збройних сил України.

Атаки окупантів

Протягом доби противник завдав два ракетних та 22 авіаційних ударів, здійснив близько 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України і надалі залишається високою.

Удари ЗСУ

Авіація сил оборони за добу завдала дев'ять ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника. Наші захисники знищили два ворожих розвідувальних БпЛА.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили пункт управління, артилерійський підрозділ на вогневій позиції, два склади боєприпасів та дві станції радіоелектронної боротьби.

Нагадаємо, представник ГУР Міноборони Андрій Юсов заявив, що вже незабаром частота атак Росії на Київ значно знизиться. Ворог обстрілює українську столицю для демонстративної пропаганди, але так часто й сильно атакувати Київ він не зможе.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.05.2023 19:38