Фото: Генштаб ЗСУ

ЗСУ відбили 50 атак противника на Донеччині, — Генштаб

Збройні сили України відбили понад 50 атак противника. Окупанти не припиняють наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. 

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

За даними військових, в епіцентрі бойових дій залишаються населені пункти Бахмут, Авдіївка та Мар’їнка. 

Авіація Сил оборони за добу завдала вісім ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили район зосередження живої сили, пункт управління та два інші важливі об’єкти ворога.

Також зазначається, що загарбники продовжують зазнавати величезних втрат. Для їх поповнення, у військових частинах збройних сил російської федерації, які дислокуються на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, активно проводять заходи роз’яснювальної роботи серед військовослужбовців строкової служби. Розповідають молоді про необхідність підписання строковиками контрактів з МО РФ та участі у бойових діях на території України.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін не досяг своїх цілей під час "великого" наступу своїх військ. Окупанти планували вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей до 31 березня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.04.2023 19:37