Фото: росЗМІ

ЗСУ збили два російські літаки над Азовським морем: з'явилась реакція Кремля

Політичне керівництво Російської Федерації відреагувало на інформацію про збиття двох літаків загарбників над Азовським морем. У них нібито немає даних про втрату повітряних суден.

Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на коментар речника президента Росії Дмитра Пєскова. 

Речник Кремля не дав відповіді на інформацію про те, що Росія втратила два військові літаки над Азовським морем. За словами Пєскова, у нього немає даних про це, а звертатися слід до міноборони держави-агресорки.

Збиття російських літаків: що відомо

Напередодні ЗМІ з посиланням на джерела у Силах оборони повідомили, що ЗСУ збили над акваторією Азовського моря російський літак А-50 і підбили Іл-22. 

Вранці 15 січня командувач Повітряних сил Микола Олещук натякнув на знищення літаків РФ, назвавши цю операцію помстою окупантам за ракетний удар по Дніпру 14 січня 2023 року.

Згодом головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний підтвердив у Telegram інформацію щодо збиття двох ворожих літаків над Азовським морем.

Нагадаємо, Валерій Залужний разом із начальником Генерального штабу Сергієм Шапталою кілька днів працювали в зонах відповідальності оперативно-стратегічних угруповань військ "Таврія" та "Одеса". За словами Залужного, вони провели плідну роботу із командувачами напрямків і командирами бригад, які виконують завдання на Донеччині, Херсонщині та Запоріжжі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.01.2024 14:15