Наслідки обстрілу Харкова. Скріншот із відео

"Зупинити російський терор": Зеленський відреагував на рашистський удар КАБами по Харкову (відео)

Станом на 17:00 суботи, 22 червня, відомо про 19 поранених і трьох загиблих унаслідок російського удару по житловому будинку в Харкові. Зараз там триває розбір завалів на місці події.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у своїх соціальних мережах.

"Російські терористи знову вдарили по Харкову керованими авіабомбами. На жаль, є влучання в житловий будинок. Розбір завалів триває. На місці всі необхідні служби. Станом на зараз відомо про 19 поранених і трьох загиблих. Мої співчуття всім, хто втратив рідних і близьких", — зазначив він.

За його словами, цей російський терор керованими авіабомбами має бути зупинений і може бути зупинений. Потрібні сильні рішення партнерів, щоби ми могли знищувати російських терористів і російську бойову авіацію там, де вони є.

"Ми вже довели, що захистити людей і життя від ракетного терору реально, зокрема очищенням прикордонних районів від пускових установок терористів. Потрібно захистити й від бомб. Потрібна ця рішучість. Дякую всім, хто допомагає Україні захищати життя!" — наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо. вчора президент України Володимир Зеленський заявив під час традиційного вечірнього відео звернення, що українським військовим дуже важливо вистояти на тлі постійних атак росіян на фронті. Зараз ситуація в Донецькій області надзвичайно складна та напружена.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.06.2024 17:24