Егіс Клімас / скріншот

"Звучить як Путін": менеджер Усика відреагував на матюки Фʼюрі щодо бою з українцем

Менеджер українського чемпіона WBC, WBA, WBO, IBO у надважкій вазі Олександра Усика Егіс Клімас відреагував на нецензурне висловлювання колишнього чемпіона Тайсона Ф’юрі щодо українського боксера. Він порівняв їх з російським диктатором Володимиром Путіним.

Відповідний пост Егіс Клімас опублікував у своїй соцмережі X.

"Звучить як Путін — якщо ти не зі мною, то йди н###й, то це означає, що ти проти мене. Друже, сам туди йди", — сказав Клімас.

Що сказав Ф'юрі про Усика та його команду

Ще 3 жовтня Тайсон Ф’юрі звернувся до Олександра Усика, його промоутера Олександра Красюка та менеджера Егіса Клімаса.

"У тебе був шанс, але ти не зміг завершити свою роботу. Помилка. Зараз ти відчуєш гнів загрози. Н###й Усика, н###й Клімаса, н###й Красюка. І якщо ти разом з Усиком, то н###й тебе. Циганський король йде за тобою. 21 грудня, я проти всього світу. Майбутній триразовий чемпіон у надважкій вазі", — сказав Тайсон Ф’юрі.

Зауважимо, що перший бій між Усиком та Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі відбувся у ніч на 19 травня у Саудівській Аравії. Поєдинок завершився перемогою українця, який здолав британця розділеним рішенням суддів. Відтак, Олександр Усик захистив свої пояси WBA, WBO, IBF, IBO та виборов WBC, яким володіє британець.

Раніше повідомлялось, що український боксер Олександр Усик у бою з британцем Тайсоном Ф'юрі отримав травму, через яку реванш довелося перенести. 

Нагадаємо, 20 травня колишній чемпіон світу у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі проаналізував причини своєї поразки українському боксеру Олександру Усику. За його словами, винними у поразці треба вважати його команду. Британський боксер пояснив, що всі у його кутку були впевненими, що він перемагає за очками перед 12 раундом, тому Тайсон не спробував ризикнути, аби завершити бій достроково.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 05.10.2024 12:57