Фото: прес-служба президента України

Підготовчий день: Зеленський розповів про кроки, якими Україна рухається до перемоги

Середа, 15 лютого, була підготовчим днем до важливих заходів зі світовими партнерами. Водночас Україна почала планувати головні задачі на весну.

Про це у своєму вечірньому зверненні розповів президент України Володимир Зеленський.

"Сьогодні у нас був такий день, який можна назвати підготовчим. Підготовчим – щодо міжнародних заходів, які відбудуться завтра-післязавтра. Позиція України, як і завжди, має бути почутою. Тож готуємо нашу позицію так, щоб гарантовано вона прозвучала", — наголосив гарант.

Водночас Україна почала готуватися до весни. За словами президента, головними напрямками для роботи навесні 2023 року будуть оборонні та економічні питання.

"Ми маємо зробити весну такою, щоб дійсно відчувалося, що Україна рухається до перемоги. Це стосується підготовки наших Сил оборони, постачання зброї для нашої держави і нашої стратегічної ініціативи у війні. Будь-які намагання Росії перехопити ініціативу маємо зламати", — зазначив Зеленський.

Президент наголосив, що головне завдання України наразі — зробити так, щоб у РФ знаходилось все менше бажання утримувати в окупації українські території.

"Звільнення нашої землі – це мета, над реалізацією якої працюємо щодня", — підкреслив гарант.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський розповів про ситуацію на Бахмутському і Вугледарському напрямках. За словами президента, ЗСУ тримаються і завдають максимальних втрат ворогу.
Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 15.02.2023 23:15