Фото: ілюстративне. Джерело: Національна поліція України

47 разів ударив ножем: у Києві чоловік жорстоко вбив товариша у хостелі (фото)

У Києві в Шевченківському районі міста у хостелі сталося вбивство. Чоловік під час сварки завдав своєму знайомому 47 ножових поранень та втік з місця злочину. 

Як повідомляє прес-служба Національної поліції України, до правоохоронців звернулась адміністратор хостелу та повідомила, що в одній із кімнат вона виявила чоловіка без ознак життя.

На місце події негайно прибули правоохоронці. За даними слідства, чоловік разом зі знайомим оселився у хостелі напередодні. Вже вночі між чоловіками відбувся конфлікт, під час якого зловмисник завдавав ударів ножем товаришу та втік. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

"Судово-медичний експерт виявив на тілі загиблого 47 ножових поранень. Впродовж години у ході оперативно-розшукових заходів ми затримали ймовірного підозрюваного неподалік від місця скоєння злочину у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це — громадянин України, 1973 року народження", — наголосив виконувач обов'язків заступника начальника відділу кримінальної поліції Віталій Біленький.

Наразі слідчі розпочали кримінальне провадження щодо умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). Фігуранту загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Правоохоронці також готують затриманому повідомлення про підозру та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який на смерть забив свою тещу під час конфлікту. У ході конфлікту зять почав бити тещу кулаками, ногами та праскою по голові. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.10.2024 13:36