Фото: Telegram-канал "Атеш"

Агенти "Атеш" розвідали управління ФСБ у Ростовській області (фото)

Агент проукраїнського партизанського руху "Атеш" розвідав управління Федеральної служби безпеки у Ростовській області. Під час своєї операції у Таганрозі він зібрав важливу інформацію щодо цього відомства.

Про це повідомили партизани у своєму Telegram-каналі.

У підпіллі зазначили, що ФСБ не раз намагалися влізти в роботу руху "Атеш", створюючи фейкові канали та намагались обдурити своїх громадян.

"У спробах обдурити нас пишуть у приватні всім кураторам, а коли ми розкушуємо їх, починаються дитячі погрози на кшталт, "всіх обчислимо, всіх посадимо", — заявили у русі "Атеш".

Агенти проукраїнського підпілля наголосили, що управлінські пункти ФСБ статичні й завжди у всіх на увазі. 

"Не забувайте про свою безпеку. Адже номерні знаки ваших авто зібрані, разом із вашою особистою інформацією", — йдеться у повідомленні.

Раніше партизани руху "Атеш" виявили у російському місті Воронеж місце розташування ворожого комплексу системи протиповітряної оборони "Панцирь-С1".

Нагадаємо, раніше партизанський рух "Атеш" заявляв, що Російська Федерація перекидає військовослужбовців 810 окремої бригади морської піхоти в Курську область. Саме цей підрозділ мав підсилити наступ загарбників на Покровському напрямку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 01.09.2024 12:45